About me

Pinja: Moikka! Olen 16-vuotias lukiolainen Espoosta. Nyt pitkän pohdinnan ja harkitsemisen jälkeen päätettiin Pilvin kanssa perustaa yhteinen blogi. Ollaan molemmat bloggailtu joskus aikaisemminkin, mutta se on sitten aina jäänyt. Tällä kertaa meiltä molemmilta kuitenkin löytyy inspiraatiota tän blogin pitämiseen. Oon itse lukenut blogeja muutaman vuoden ja aina miettinyt, että kyllä mäkin vielä joskus ja nyt tuntui sopivalta ajalta aloittaa uudelleen.
Varsinaisia harrastuksia ei ainakaan tällä hetkellä ole muita kuin showtanssi, mutta vapaa-ajalla kiinnostaa myös muoti, kauneus, valokuvaaminen, elokuvat ja lukeminen. Ja toivottavasti saan bloggaamisesta nyt uuden, kivan harrastuksen!

This entry was posted on sunnuntai 6. tammikuuta 2013 . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ About me ”

 1. Tosi kiva blogi teillä, ootte kummatkin tositosi kauniita! :) ja tää ulkoasu on aivan ihana :>

  http://mmilya.blogspot.fi <- Saa tulla moikkaamaan ja liittykää ihmeessä lukijaksi jos tykkäsitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja kiitos!:D Kyllä tän ulkoasun kanssa säädettiinkin, joten kiva jos tykkäät:) Käynki heti kattelee sun blogia niin pääsen pakoon noita koulukirjoja ;)

   Poista