Dazzle


Pinja: Eilen pääsin treenailemaan ekaa kertaa tänä vuonna, eikä se nyt ihan niin huonosti mennyt kuin mitä pelkäsin. Oli kyllä ihana fiilis päästä taas pitkän tauon jälkeen vähän hyppimään ja pyörähtelemään. Päätin että tällä kaudella todella koitan panostaa tekniikkaan ja venyttelyyn jos vaikka ne jalat alkaisi nousta vähän korkeammalle ja piruetitkin pysyä kunnolla ylhäällä... Sunnuntaina käytiin vihdoin tyttöjen kanssa katsomassa Hobitti, joka oli kyllä tosi hyvä! Orlando Bloomia tosin jäi ehkä vähän kaipaamaan, mutta seuraavissa osissa sitten ;) Äiti ja pikkuveli oli viikonloppuna Lontoossa ja toivat mulle sieltä tuon Soap&Gloryn kosteusvoiteen, joka tuo kivaa hehkua kasvoille. Oon jo pitkään halunnut kokeilla kyseisen merkin tuotteita, mutta ei ole ollut tilaisuutta niitä kun ei Suomesta saa. Nyt taidan hyökätä ton mun pahimman vihollisen, matematiikan, kimppuun. 

This entry was posted on keskiviikko 16. tammikuuta 2013 . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

5 Responses to “ Dazzle ”

 1. Vastaukset
  1. Hahhah se on kyllä ihana:) Toi on Accesorizesta pari vuotta sitten mut varmasti jostain saa samantapasia :)

   Poista
  2. joo on kyl nähny jossain glitterissä mut ne sit on nii kalliita ettei oo löytyny oikee rahaa :) saa nähdä jos joskus ostan jonkun tommosen hehe :D

   Poista
 2. super ihana kaulakoru! :) mikä tää teidän blogitekstien otsikon fontti on nimeltään, ihan sairaan hieno kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tosta otsikon fontista en osaa sanoa mitään, se kun tuli ulkoasun mukana :(

   Poista