Freezing


Pinja: Tänään on ollut aivan älyttömän kylmä päivä! Pakkasta heti aamusta asti 20 astetta ja sen kyllä tuntee ihan täällä sisätiloissakin! Nyt on kyllä mun pehmeästä ja lämpimästä palmikkoviltistä apua :) Mulla on ihan järjetön vaatekriisi, ollut jo pidemmän aikaa. Koitan miettiä jo illalla valmiiksi että mitä puen päälle seuraavana päivänä, mutta en keksi mitään. Joskus yritän etsiä netistä joitain inspiroivia kuvia, mutta eipä omasta kaapista sitten löydy mitään sen tapaistakaan. Aamulla seison vaatekaapin edessä vaikka kuinka pitkään ja koitan tehdä jonkinlaisia päätöksiä. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, etten ryntää nyt tekemään mitään hätiköityjä ostoksia, vaan teen jonkinlaista listaa ja yritän hiihtolomalla Barcelonasta sitten löytää listalla olevia vaatteita.

This entry was posted on perjantai 18. tammikuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Freezing ”

 1. OI ootpa kaunis! aivan ihanat hiukset sulla:) kauan oot oikein kasvattanut noita et oot saanu noin pitkät? Unelmoin just tollasista hiuksista!:))

  http://janinah-noboundaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) Ja sellanen kunnon kasvattaminen mulla on nyt ollut ehkä vuoden käynnissä, mut ei ne sitä ennenkään kauheen lyhyet ollu :) Kohta kyllä taas vähän lyhenee ku meen leikkauttaa huonot latvat pois :(

   Poista