Herkuttelua

Pilvi: Täältä viestittelee yksi väsynyt tyttö... Mulla oli aamulla päänsärkyä ja  vähän kuumettakin ja olin ihan tööt, mutta iltaa kohden olo parani, joten lähdin Bodybalanceen. Nyt on ihanan rentoutunut olo, kaikki läksyt sun muut tehtynä ja suunta kohti pehmeää sänkyä!

Ylihuomenna on yhden rakkaan synttärit ja oon ihan paniikissa. En ikinä oo jättänyt lahjan hankkimista edelliseen iltaan, mutta niin vaan kävi tänä vuonna... Joka tapauksessa suunnitelmissa on tehdä synttärisankarille gourmet-illallinen, joten kai sekin lasketaan lahjaksi? 
Viimeisissä kuvissa näkyy parin viime päivän herkuttelut. Ensimmäisenä elämäni ensimmäiset bruschettat, resepti ei ehkä ollut ihan ykkössuosikki, mutta vähän muunneltuna noi on varmaan ihania! Tehtiin noita siis lauantaina tyttöjen kanssa ja pääruuaksi oli ankkaa inkivääri-suklaakastikkessa, namm <3 Alimpana tän päivän "Kaunotar ja kulkuri -pastaa", eli ihan perinteistä lihapullapastaa. Ite oon aina kovin kriittinen tuotoksiani kohtaan, joten nytkin löysin vaikka mitä korjattavaa, mutta onneksi pöytäseuralle maistui kuulemma just tollasena :D

Ainiin ja apua unohdin kokonaan! Multakin löytyy nyt tollanen kameran jalusta mitä Pinja kovasti mainosti. Pyysin iskältä sellasta halpis 20 euron juttua etukäteisenä synttärilahjana ni se vähän innostu ja osti tollasen kunnno laadukkaan... No, en valita! Tällä viikolla pitäs vaan keretä vielä testaamaanki...

This entry was posted on maanantai 21. tammikuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

Leave a Reply