Väsymys

Pilvi: Tässä mukavasti tullu viikon tauko postauksessa jo blogin alkumetreillä, mutta kaikesta voin katkerana syyttää konettani. Jostain syystä en saa ladattua kuin muutamia satunnaisia kuvia koneelta Photobucketiin ja sitä kautta tänne, eli mitään isoja kuvapostauksia ei ole mahdollista tehdä. Toinen ongelma syntyi pari päivää sitten, kun koneeni ilmoitti käynnistyslevyn olevan täynnä. Eli käytännössä en voi ladata uusia kuvia kamerasta koneelle enkä koneelta nettiin.

Nyt kuitenkin sain muutamia hyvin satunnaisia kuvia tänne viime viikolta. Koko viikko on mennyt puoli kipeenä päänsärkyä ja väsymystä vastaan taistellen, mutta löytyy niitä kivojakin hetkiä. Keskiviikkona tein poikaystävälleni ruokaa tämän synttäreiden kunniaksi ja kai se onnistui :) Alla on kuva suklaakakusta, jonka tein iltaa varten ja josta suurin osa loppuenlopuksi syötiin perjantaina, kun vietimme tyttöjen kanssa vähän etukäteen mun synttäreitä. Perjantai sujui tosi hyvin, vaikka en ollut päivällä koulussa päänsäryn takia. Tytöt piristää kummasti! Syötiin oikein pitkän kaavan mukaan ja sain ihania lahjoja (paljon keittiöjuttuja).

Huomenna alkaa ihanin aika jaksosta: koeviikko. Onneksi omalta osaltani ei pitäisi olla kovin rankka, nimittäin mulla on sekä torstai että perjantai vapaata! Nyt kuitekin täytyy panostaa huomiseen italian kokeeseen...
This entry was posted on sunnuntai 27. tammikuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Väsymys ”