Sunnuntai?!Pinja: En voi uskoa että tänään on jo sunnuntai! Viikonloput menee nykyään ihan liian nopeesti, oon varma et ennen ne oli pidempiä. Tuntuu et ei ehdi viikonlopun aikana mitään edes aloittamaankaan kun yhtäkkiä onkin jo sunnuntai ja iskee sunnuntaimasennus. Meikkisiveltimet sain sentään pestyä, joten nyt on hyvä aloittaa uusi viikko puhtailla siveltimillä :) Eilen tein kivan löydön meidän kaapista, nimittäin kameran jalustan! Mun kameralla on oikeastaan mahdotonta kuvata ilman salamaa niin ettei kuvat tärähtäisi, mutta nyt kun saa kameran tuettua vakaalle alustalle niin ei tätä ongelmaa enää ole. Eilen ja tänään oonkin sitten innoissani kuvannut päivänvalossa ilman salamaa ja pakko sanoa et tykkään näistä kuvista tosi paljon. 

This entry was posted on sunnuntai 20. tammikuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Sunnuntai?! ”

 1. Kivoja kuvia! :)
  jooooo, viikonloput menee ihan liian nopeesti:D just vasta oli perjantai.

  caughtinvogue.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Haha mulla on sunnuntaimasennus ihan joka sunnuntai, ja sit se koko päivä meneekin siinä pilalle! Tää sunnuntain ja maanantain välinen yö on ehkä pahin (miksi en ole jo nukkumassa..), ahdistaa ihan kamalasti huominen aamuherätys, hyvä etten ole ainoa :--D Ihanan pitkät hiukset sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kans su-ma yön pyörin vaa yleensä sängyssä vaikka kuinka pitkään! Kiitos :))

   Poista