TasapainoiluaTänään kävin ensimmäistä kertaa cycling-tunnilla tasapainottamassa eilistä herkuttelua ja totesin, että ei ole mun juttuni. Itse kaipaan urheilulta myös sitä "henkistä" puolta, eli sitä että voi kehittyä myös muulla kuin fyysisellä tasolla, kuten vaikka tanssissa.

Salin jälkeen käytiin äidin kanssa metsästämässä vaatetta hiihtolomareissulle Dubaihin, hyvä olla yli kuukausi etuajassa... Sain vasta viikonloppuna tietää maan tiukasta suhtautumisesta pukeutumiseen. Ilmeisesti vaatetuksen on peitettävä sekä polvet että olkapäät ja tarkoituksena olikin löytää kaunis maximekko, mikä osoittautui mahdottomaksi tehtäväksi. Yllättäen päädyin Lindexiin monen vuoden jälkeen, ja sieltä mukaan tarttuivatkin nuo ihanat balleriinat sekä toivottavasti helteilläkin vilpoisa pitkähihainen paita. Loput vaatteista täytyy sitten löytää omasta kaapista :)

This entry was posted on maanantai 7. tammikuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

Leave a Reply