Bodylove Boot Camp


Pilvi: Vuoden alusta mulla jostain syystä tuli yhtäkkiä kauhea sporttibuumi, uusi innostus salilla käymiseen ja muutenkin kehonhuoltoon. Jotta innostus säilyisi, päätin tarttua Cosmon haasteeseen.

Ideana Cosmon Boot Campissa on, että jokainen asettaa itselleen sopivan, saavutettavissa olevan tavoitteen, johon pyrkii tulevan kuukauden aikana. Oma tavoitteeni Boot Campilla olisi kuntoilla monipuolisesti ja säännöllisesti, vähintään se kolme kertaa viikossa. Taukoa saattaa tulla viikon Dubai-reissun takia, tosin hotellilla on kyllä salimahdollisuus. En vaan tiedä raaskinko käyttää matkalaukkutilaa salikamoihin. 

Tavoite tuntuu näillä näkymin olevan just sopiva; alkuviikosta rääkkäsin itteäni Bodypumpissa ja vähän vähemmän rankassa Yogalateksessa ja huomenna aamulla olisi tarkoitus lähteä Bodybalanceen, jos sieltä vain yksi ihminen peruuttaisi! Oon nimittäin ensimmäisenä jonossa, aivan pirullista! :D No, aamulla se sitten selviää... Balance on vaan niin se mun juttu!


Alla muutama vanha kuva, oon noissa jotenkin harvinaisen sporttisen näköinen :) Hyvää viikonloppua!This entry was posted on perjantai 1. helmikuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Bodylove Boot Camp ”