Aavikko

Pilvi: Yhtenä iltapäivänä lähdimme Dubain ruuhkaisesta keskustasta tuulettumaan aavikolle. Kohteena oli "beduiinikylä" aavikolla, mutta loppuen lopuksi matka sinne osoittautui kohokohdaksi. Pomppuinen jeeppikyyti aavikolla oli upea ja punertavat dyynit auringonlaskussa henkeäsalpaava näky.
Beduiinikylä itsessään oli täysi lavaste ja hyvin kaukana todellisesta beduiinielämästä vesivessoineen kaikkineen. 

Jos ihmettelette erikoista päähinettäni, se ei todellakaan kuulunut asuun :D Matkalla dyyneille pysähdyimme taukopaikalle, jossa oli kymmeniä miehiä kaupustelemassa noita huiveja ja ne käytännössä väkisin kiskoivat ton päähäni. Vastustelin ensin, mutta äidin mukaan ilman sitä hiukset olisivat täynnä hiekkaa. No, en tiedä pätkikö äidillä muisti vai olimmeko edellisellä kerralla pyörineet hiekassa tai joutuneet johonkin myrskypisteeseen, mutta huivit olivat joka tapauksessa täysin turha hankinta, sillä autiomaan hiekat pysyivät kyllä ihan jalkojen tasolla.

This entry was posted on maanantai 4. maaliskuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

8 Responses to “ Aavikko ”

 1. Tosi kivoja kuvia, varsinkin toi vika :)


  http://idiotejokes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. onpa makeita kuvia!:D pääsispä itekki tonne!!

  VastaaPoista
 3. Noi Dubain aavikot on upeat! Oon itsekin ollut monta vuotta sitten siellä jeepin kyydissä:)

  Ida/
  http://sevenstepstotown.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä, se on mahtava tunne! :)

   Poista
 4. Oi miten kivoja kuvia ja kiva blogi myös,liityin lukijaks:)

  http://bigdreams-iitu.blogspot.fi/

  VastaaPoista