Avokadopastaa ja lomafiilistelyjä


Pilvi: Nähtyäni blogeissa sun muussa sosiaalisessa mediassa hehkuttavia kommentteja avokadopastasta, päätin kokeilla. Ajattelin että hei, ehkä se on niin kuin sushi: ensin pelkkä ajatuskin ällöttää, mutta sitten siihen vaan ei voi olla ihastumatta! 
Kaivoin Hesarista reseptin ja kauhealla vaivalla silppusin yrttejä, paloittelin avokadoa ja mittailin oliiviöljyjä ja juustoja. Olisi varmaan pitänyt älytä jo kaataessani juustoa, että ei tää voi olla mun juttu, sillä juusto on ainoa ruoka-aine, jota vierastan edelleen. No, sitten tuli maistamisen aika ja en voi muuta kuin ihmetellä, että mokasinko jotenkin vai miksi ihmeessä sitä kutsutaan avokadopastaksi, kun ei se edes maistu siinä! Pelkkää juustoa vaan, hyihyi :D No, eipähän tarvitse uudestaan kokeilla.

Oon jo ihan lomafiiliksissä, nimittäin huomenna mulla on vapaapäivä ja torstaina vain italian koe, jonka jälkeen lähtö mökille. Poikaystäväni lähtee ensimmäistä kertaa meidän mukaan ja oon jo innoissani suunnitellut pidennetylle viikonlopulle hyvää ruokaa, leppoisia kävelyjä kevätauringossa sekä rentoutumista. En aio antaa edes koeviikon lannistaa intoani, vaikka pänttäämistä onkin luvassa hiukan joka päivälle.


This entry was posted on tiistai 26. maaliskuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

10 Responses to “ Avokadopastaa ja lomafiilistelyjä ”

 1. Näyttää hyvältä tuo pasta:) Vois ite kokeilla, kun juustostakin tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa kannattaa! Poikaystävälle ja äidille ainakin maistui :)

   Poista
 2. Ihana blogi teillä! Jäin lukemaan:)

  http://nomonde-justheartit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Musta toi näyttää niin hyvältä!! Oon jo pitkään halunnu kokeilla tota :D
  Sul on tosi hyviä ja laadukkaita kuvia :)

  http://riikaneleganssi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ulkonäkö voi pettää... Eiku oikeesti aina kannattaa kokeilla :)

   Poista