Feeling spring


Pilvi: Tänään päätin aamulla vain jäädä kotiin nukkumaan, kun olo oli sen verran kökkö. Sain kuitenkin kouluhommat tehtyä pois alta ja pari tuntia sitten tein kerrankin koiran kanssa vähän pidemmän lenkin, jolle saatiin parasta seuraa :) Pakko oli sen loputtua myöntää sormet jäisinä, että ehkä sitä kevään lämpöä saa vähän vielä odotella, vaikka aurinko jo paistaakin melkeinpä päivittäin. Lenkin jälkeen oli ihana vetää sushit naamaan ja levitä sohvalle.

Mun mielestä on muuten vähän huvittavaa, että innoissani menen kevätaurinkoon kuvailemaan ja päädyn mustavalkokuviin :D Mua myös naurattaa noi kaksi karvakamua, molemmilla vähän samanlainen fleda! Ehkä sitä huomenna jaksaa nousta sängystä tollaisten pienien ilojen ansiosta.This entry was posted on maanantai 25. maaliskuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Feeling spring ”

  1. Voi ku söpöjä kuvia..! Ja itsellä just sama, kun ulkona on aivan ihana ilma ja jotain menee kuvailemaan niin yleensä niistä aina meinaa muokata mustavalkosia.. Kyllä ne vaan aina näyttää paremmalta värittöminä! :D

    VastaaPoista