Friday morning


Pilvi: Vietin taas yhden ihanista perjantaiaamuista järjestellen ja nauttien rauhasta, sekä napsien muutamia kuvia ihanasta, siististä huoneestani. Huoneen sisustus on luonnollisesti ikuisuusprojekti, mutta olen kyllä tällä hetkellä hyvin tyytyväinen tulokseen. 
Ikävä kyllä tämä jäi viimeiseksi myöhäiseksi arkiaamuksi, sillä ensi viikolla onkin jo koeviikko ja seuraava jakso painaa päälle pitkine päivineen. Onneksi kevätaurinko, tuleva matka Roomaan sekä tieto kesäloman väistämättömästä lähestymisestä piristävät koulukirjoihin hautautunutta mieltä.

Nyt suuntaan kohti Helsinkiä ja houkuttelevaa ravintolaillallista :) Koeviikkoa ennen jokainen ansaitsee vähän hemmottelua!


This entry was posted on perjantai 22. maaliskuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Friday morning ”

 1. kiva ku kirjotatte molemmat tääl tällee suunnillee samanverran, siis ku yleensä yhteisblogit kaatuu toisen hommaks lopulta :D tykkään ku nää postaukset on jotenki niin arkisia mut silti kivoja! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mä ite tykkään kauheesti pitää yhdessä blogia, kun ei tuu missään vaiheessa painetta postata. Tiedetään, että kun toisella on kiireinen viikko, toinen voi postata enemmän ja päinvastoin :) Ja tosiaan niinku sanoit, ei oo käyny kuitenkaan niin, että jäis vaan toisen hoidettavaks.

   Poista
 2. Moikka! Mun blogissa ois menossa nyt mahtava arvonta, jossa palkintona ois voittaa 100€ lahjakortti Footway nimiseen kenkäkauppaan. Kantsii käydä osallistumassa ;-)

  http://all-goodthings.blogspot.fi/2013/03/footway-arvonta.html

  VastaaPoista