My WeekendPilvi: Taas meni yksi hyvälle seuralle ja ruoalle pyhitetty viikonloppu. Perjantaina istuin koulussa vain puoli tuntia, nimittäin muutenkin lyhyt koulupäiväni oli lyhentynyt vain yhteen oppituntiin, jolta sai lähteä, kun tehtävät oli tehty. Koulusta lähdimme sitten Pinjan kanssa suoraan messukeskukseen tutustumaan Kuva ja Kamera -messuihin sekä GoExpoon. Ei ollut ihan meidän pala kakkua, joten lähdimme sieltä pian kohti Helsingin keskustaa ja istuskelimme loppupäivän kahvilassa. Illalla tein ihanaa kanakeittoa, taas yksi loistava resepti synttärilahjaksi saamastani keittokirjasta.

Lauantain vietin poikaystäväni luona. Katsoimme Skyfallin ja autoimme hänen pikkusiskonsa synttäreiden kanssa. Päivä meni käsittämättömän nopeasti! Tänään olin ystäväni Annin kanssa lounaalla Vapianossa, jälleen kerran hyvässä seurassa kera hyvän ruuan. Oli ihana vaihtaa kuulumisia :) Kiertelimme myös hetken kaupoissa eikä tullut yhtään yllätyksenä, ettei mitään löytynyt. Olen nykyään kauhean nirso vaatteiden suhteen... 

Miten voin olla aina rentouttavimmankin viikonlopun jälkeen yhtä väsynyt, kuin sitä ennen? Nytkin suurin houkutus on pehmeä sänky, jonne ehkä kohta suuntaankin - arki-illoista poiketen hymyssä suin. Ihanaa sunnuntai-iltaa!
This entry was posted on sunnuntai 10. maaliskuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ My Weekend ”

 1. Mä kattoin kans tänään Skyfallin poikaystävän kans. Ei olis kyllä yksin tullu katottua :D Oon tosi monessa blogissa törmännyt Vapiano nimiseen ravintolaan. Onko se yksi ja sama ravintola vai ketju?

  jonnajasmink.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä toi oli taas yhtä paljon mun kuin poikaystävänkin toive :D Daniel Craig <3
   Vapiano on kansainvälinen ketju, mutta mun tietääkseni Suomesta löytyy vain yksi Vapiano, joka sijaitsee Stadissa Rautatieaseman lähellä :) Siellä on ideana, että menet itse jonottamaan pastasi (tai pitsasi) ja saat valita kastikkeen lisäksi itse mm. millaista pastaa haluat.

   Poista