Sunnuntain pieniä iloja


Pilvi: Sunnuntaina meille tuli vieraaksi joitakin sukulaisiani. Äidin iloksi tällä kertaa minä hoidin tarjoilut ja niinpä hikihatussa väänsin lauantai-iltana kakkua ja macaronseja. Loppuen lopuksi sunnuntaina pöytään päätyi kuitenkin vain Domino-kakku sekä lohi- ja sillileipiä kera ihan kaupasta ostettujen keksien. Sen siitä saa kun ei tarkista montako kananmunaa siinä macarons-reseptissä nyt oikeasti oli... 

Vaikka syntymäpäivästäni on jo useampi kuukasi, sain muutamia pieniä yllätyksiä, kuten kummisetäni Laosista tuomat käsikorut sekä niihin sopivan vaalean huivin. Kyllä ilahduttivat :) Yhdestä kuvasta löytyy myös Tuulin ja Kaisun tuliainen Berliinistä, suklainen iPhone. Joskohan sen kohta uskaltaisi syödä?
This entry was posted on tiistai 19. maaliskuuta 2013 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Sunnuntain pieniä iloja ”

  1. vitsi miten herkullisen näköisiä leipäsiä! Mitä kaikkea niissä on? :-) suloinen muutenkin tämä blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Leivät on tehty saaristolaisnappeihin, vielä parempi vaihtoehto on aito saaristolaislimppu. Voitelin leivät ja lohileipien päälle laitoin päälle vaan graavilohta ja tilliä. Niin yksinkertaista mutta hyvää! Sillileipiin laitoin voin päälle salaatinlehden ja keitettyä kananmunaa sekä päälle creme fraichessa pyöriteltyä juhlasilliä. Toimii myös loistavana välipalana :)

      Poista