When in doubt, wear red!


Pinja: Tänään oltiin Pilvin kanssa reippaita ja otettiin heti aamupäivällä suunnaksi Forum ja blogikirppis! Ideahan oli ihan loistava, ei vaan tajuttu että jos ei mene ajoissa paikalle niin saa varautua jonottamaan pelkästään sisälle pääsyä parikin tuntia. Tunnin verran me jaksettiin jonotella kunnes todettiin, ettei tässä ole mitään järkeä. Ens kerralla sitten viisaampina ollaan varmaan jo seitsemältä siellä ovien takana odottelemassa :D 


Forumista lähdettiinkin sitten pyörähtämään Itiksessä, kumpikaan meistä kun ei ollut vielä uudessa New Yorkerissa päässyt käymään. Se oli kuitenkin nopeasti kierretty, joten ei muuta kuin BikBokin kautta metrolla rautatieasemalle ja kotiin. Ihan ei nyt suunnitelmien mukaan mennyt tää reissu, mutta tuli ainakin halvaksi kun ei mistään mitään löytynyt. Nyt mun iltapäivä jatkuu ruotsin ja italian kirjojen seurassa, keskiviikkona nimittäin starttaa vuoden neljäs koeviikko. Ja kenen idea muuten oli laittaa pääsiäisloma keskelle koeviikkoa?!


Mulla on nyt muuten selkeesti joku juttu ton punasen kanssa. 

This entry was posted on sunnuntai 24. maaliskuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ When in doubt, wear red! ”