Bookworm


Pilvi: Opittuani jo pienenä arvostamaan hyvän kirjan sisältöä, ajan myötä olen myös alkanut arvostaa sitä kotoisuutta, jonka houkuttelevan näköinen kirja tuo tilaan kuin tilaan. Nykyään kahden suuren kirjahyllyn lisäksi kirjat koristavat kaikkia muitakin tasoja huoneessani. Ne ovat alkaneet toimia omanlaisinaan sisustuselementteinä, joita voi pysähtyä selailemaan, kun löytyy hetki aikaa hengähtää.

Tällä hetkellä luettavanani Harry Potter ja Liekehtivä pikari. Harry Potterit kuuluivat ensimmäisiin lukemiini kirjoihin, muistan vieläkin kun äitini luki niitä iltasaduksi ja lopulta malttamattomana aloin tavailla niitä itse, kun en jaksanut edetä äidin tahdissa. Kiusallista myöntää: siitä asti olen ollut toivoton lukutoukka, joka rakastaa uuden kirjan tuoksua, vanhan kirjan viisasta ulkokuorta ja sitä ihanaa tunnetta, kun avaa kirjan ensimmäistä kertaa. 
This entry was posted on tiistai 9. huhtikuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

Leave a Reply