Five down, one to go

Pinja: Viimesiä viedään, huomenna vielä matikan koe ja sitten tää kidutus on tältä erää ohi! Koeviikoissa on hyvät ja huonot puolensa, mutta on tää kyllä aina vaan yhtä raskasta. Ootan sitä hetkeä kun huomenna kävelen pois sieltä kokeesta, eikä mun tarvii koko viikonlopun aikana uhrata yhtäkään ajatusta koululle. Uuden jakson kirjatkin oon jo hankkinut. Tää vuosi on kyllä mennyt ihan uskomattoman nopeasti! Musta tuntuu että ihan hetki sitten oli lukion eka päivä ja kaikki oli niin uutta ja jännää ja nyt alkaakin jo viiminen jakso. Mitkähän mun fiilikset on sitten parin vuoden päästä kirjotusten jälkeen jos nyt jo reagoin näin:D 
Mä tässä vahvasti pohdin sellasta vaihtoehtoa että jättäsin ton matikan pänttäämisen nyt tähän ja kattoisin miten menee näillä lukemisilla, mutta huomenna sitten kuitenkin ärsyttäisi kun en valmistautunut paremmin. Eli ehkä mä joudun palaamaan analyyttisen geometrian pariin vielä ainakin joksikin aikaa. Tsemppiä kaikille, joilla on kokeita vielä edessä! :) 

This entry was posted on torstai 4. huhtikuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Five down, one to go ”

 1. Hyi kuulostaa kauhealta: analyyttinen geometria :DDD
  Ihania kuvia jälleen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no sitä se kyllä aikalailla on!:D Kiitos :))

   Poista