Ihan nakkena

Pinja: Sain ehkä koko elämäni parhaimman tuliaisen tytöiltä Roomasta. Nimittäin Naked 2 luomiväri-paletin! Oon nyt kaksi vuotta jo kuolannut sen ensimmäisen tai sitten tuon toisen paletin perään ja mun silmät oli varmaan lautasen kokoiset kun vetäsin tän esiin punaisesta Sephoran pussista. Sävyt on ihan täydellisiä ja laatu on mahtava! Oon nyt muutamana aamuna päässyt jopa sängystä vähän paremmin ylös ton kannustamana :D Pigmentti on ainakin mulle juuri sopiva, ei tule liikaa väriä eikä myöskään tarvitse hinkata sivellintä tuntitolkulla siinä värin päällä että jotain edes irtoaa. Paletin mukana tulevan siveltimen molemmat päät on pehmeät ja paljon laadukkaamman tuntuiset kuin edelliset käyttämäni. Toisaalta, onhan toi koko pakkaus paljon laadukkaampi. Minihuulikiilto on ihana pieni lisä luomivärien rinnalle ja tuoksuu sekä maistuu ihan piparmintulta, nami!
Huomisesta on tulossa kiva päivä kun treffataan Pilvin kanssa paria rollolaista kaveria pitkästä aikaa. Luvassa siis kuulumisten vaihtoa kahvittelun ohella! 

This entry was posted on perjantai 26. huhtikuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

8 Responses to “ Ihan nakkena ”

 1. eikää mullekkin kyll kelpais ! :) paljokohan toi suurinpiirtein maksais jossain nettikaupassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beautybay.comilla näyttää olevan 42,70€ :)

   http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/nakedpalette2/

   Poista
 2. nuo nakedin luomivärit on ihan täydellisiä, itekkin katellu vaikka kuinka pitkään mutta en oo raskinu ostaa

  VastaaPoista
 3. Nimesin sut Liebster Awards voittajaksi :) Lue lisää mun blogista tai osoitteesta http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/2013/04/liebster-award.html. Onnittelut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, mutta ollaan tehty tällänen ihan samanlainen jo aiemmin :)

   Poista
 4. Voiii ihana!! määkin niin haluisin tollasen Naked paletin :))

  VastaaPoista