Goodies from London


Pilvi: Koeviikon keskellä sain kivan piristyksen kaukaisilta mailta, iskä nimittäin toi tuliaisia Lontoosta! Toivelista Abercrombie & Fitchistä oli onneksi pitkä ja täynnä varavaihtoehtoja, sillä monet toiveistani saivat kuulemma myyjältä vastauksen: "Sold Out". Lopulta kuitenkin varastoista löytyi mulle uudet ihanat treenishortsit ja lippis (itseasiassa kaksikin) kesäisille rannoille. Kuvissa näkyvät kengät taas kävin ostamassa interrailia varten, onneksi lenkkarit ovat taas muodissa ;) Noilla kelpaa tallailla jopa Pariisissa!

Kaikki uudet ihanuudet ovat päässeet jo koekäyttöön, kamera vain unohtui laukkuun eli asukuvia ei ole luvassa. Tämän päivän asuna nimittäin oli farkkujen ja neuleen kanssa lippis ja lenkkarit, ruotsalaisia muotibloggaajia seuraten. Viimeistään interraililla sitten luvassa samantyylistä asukokonaisuutta :) Shortsit taas piristivät silmää tänään Bodycombatissa. 

Nyt sitten unille ja valmistautumaan huomista koitosta varten, kohtaan nimittäin Sokrateet ja Platonit filosofian kokeen merkeissä...

This entry was posted on sunnuntai 26. toukokuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Goodies from London ”