Lovely little things


Pilvi: Viime päivät on kauniista säästä huolimatta kuluneet haaveillen tulevasta. On ollut kesälomahaaveilua, erityisesti interrailsuunnittelua, ja jopa jatko-opintosuunnitelmia. Milloinkohan sitä oppisi elämään ihan vain hetkessä?

Oon myös haaveillut kovasti uusista vaatteista, jotka täyttäisivät kirpparin jäljiltä jopa puolityhjältä vaikuttavan vaatekaapin. Keskiviikkona löysin täydellisen vaaleanpunaisen reilaushupparin, mutta sen lisäksi ostoslistalla olisi mm. jonkinlainen vaalea bleiseri, uudet shortsit, uusi hame sekä interrailvarusteita, kuten kävelykengät sekä Kånken-reppu. Vielä kun saisi rahat riittämään kaikkeen! Niin ja olisihan se ihan kiva löytää tarpeeksi kivannäköisiä ja -tuntuisia vaatteita. Oon nimittäin superkriittinen kuluttaja, kaiken täytyy sopia just eikä melkein. 

Keskiviikkona tein muuten ihanan kanasalaatin Azure Moment -blogin innostamana :)

This entry was posted on perjantai 17. toukokuuta 2013 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Lovely little things ”

  1. IHANA blogi teillä!<3 Upeita kuvia, rakastuin. :3 Madventures on paras!

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ei haaveilu estä elämästä hetkessä :) Haaveilu tekee oikeesti hyvää, mutta jos haluaa hetkessä elää, niin pitää osata tehdä jo NYT se mikä on mahdollista

    VastaaPoista