Mayday


Pinja: Eilinen meni kavereiden kanssa vappua juhliessa ja kivaa oli! Aloitettiin (niin kuin moni muukin) ilta Kaivarissa, mutta siirrytiin jo melko aikaisin Kaisulle. Ja junassa oli kyllä niin mahtava konduktööri, että sai VR kaikki mahdolliset myöhästelynsä anteeksi, ainakin multa! Kiva konnari soitteli huuliharppua ja jakoi testilippuja koska niissä oli niin söpö kuva :D
Nyt jatkan vappupäivän viettoa aloittamalla katsomaan Isänmaan puolesta -sarjaa, jota on kehuttu tosi paljon. Saa nähdä mikä mun mielipide tästä tulee olemaan, yleensä tälläset sarjat kyllä osuu ja uppoo muhun :)P.S. Enää kuukausi kesälomaan!

This entry was posted on keskiviikko 1. toukokuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

3 Responses to “ Mayday ”

 1. Kaivarissa oli aivan järrrrkyttävän kylmä, tuli itekin lähdettyä sieltä jo klo 20 maissa. Mukavaa loppupäivää, ja söpöjä nuo pallot!<3

  http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Mulle naureskeltiin että en tartte niitä kaikkia vaatteita mukaan mut kuinkas kävikään... :D Samoin sulle, oot ihana kun jaksat aina kommentoida, piristää päivää!:)

   Poista