Quick update

Pinja: Pikaista kuvapäivistystä viime päiviltä :) Nenä on ollut kiinni koulukirjoissa aikalailla 24/7, kemian kohdalla siitä ei kyllä ollut kauheasti hyötyä... Onneksi noita tuloksia ei tartte jännittää kauhean pitkään kun viikon päästä saadaan kokeet jo takaisin. Tänään suunnataan Pilville pitämään leffailtaa, jota ootankin jo innolla! Viime kerralla kun piti yhdessä tyttöjen kanssa nähdä niin mulle iski tietenkin jokin epämääräinen vatsapöpö ja päivä meni sohvalla maatessa. Nyt kuitenkin oon elämäni kunnossa, eikä mikään saa mua jäämään kotiin. Kaipaan vähän jotain sosiaalista elämää :D 


This entry was posted on perjantai 24. toukokuuta 2013 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ Quick update ”

 1. Oi, onpa ihanan väriset housut sulla tossa ekas kuvassa:) Mullakin on tää koko viikko pyöriny koulukirjojen ympärillä.. Ja heti kun on viikonloppu niin mulle tulee kauhee päänsärky, huhhuh.. Noo viimenen viikko starttaa maanantaina, joten ehkä tää tästä!

  Pitäkää hauska tyttöjenilta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Voi eii, toivottavasti pääsisit päänsärystä nopeesti eroon :( Joo, kyllä me tää viimenen viikko vielä jaksetaan!

   Poista
 2. Ihanat housut! Mistä ne on? :3

  VastaaPoista