Ruokaa ja kirjallisuutta aasialaisittain


Pilvi: Eilen vietin taas yhden kauniista kevätpäivistä Helsingissä, tällä kertaa Miklaksen kanssa kierrellen ympäriinsä. Kävimme syömässä Kampin lähellä sijaitsevassa kiinalais-malesialaisessa New Bamboo Centerissä, joka oli hyvin epätyypillinen helsinkiläisravintola. Paikka oli todella pieni, joten sen sijaan, että jokaisella seurueella olisi ollut oma pöytä, istutettiin uudet asiakkaat vain lähimmille vapaille paikoille. Ujolle suomalaiselle vieraiden ihmisten vieressä ruokailu tuntui aluksi hämmentävältä, mutta pian siihen tottui ja kokemus oli hauska! Ruoassa olisi kyllä ollut parantamisen varaa...

Sen jälkeen suuntasimme farkku- ja kirjaostoksille ja mulle mukaan tarttuikin uutta luettavaa Akateemisesta. Lähellä oli, etten taas seonnut ja ostanut koko kauppaa tyhjäksi... Loppuilta kului Miklaksen luona ruoan, lätkän ja futiksen parissa. 

This entry was posted on sunnuntai 5. toukokuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

10 Responses to “ Ruokaa ja kirjallisuutta aasialaisittain ”