Skaters and ballerinas


Pinja: Olin viime perjantaina pyörähtämässä kesäisessä mutta tuulisessa Helsingissä ja H&M:stä löysin tälläiset ihanuudet itselleni. Balleriinoissa ei mitään erikoista ole, piti vain saada uudet kun tällä hetkellä mun kenkäkokoelmassa ei ole yksiäkään. Tohon hameeseen sen sijaa rakastuin ja kovaa! Oon jo pidemmän aikaan haaveillut jostakin kivasta skater-mallisesta hameesta ja kun tämän sieltä rekistä bongasin oli pakko kiikuttaa sovituksen kautta kassalle. Voiko olla täydellisempää kesähametta?! Ihana malli, kevyt materiaali ja täydellinen kesäväri. Eipä sitä kai muuta voi hameelta oikeastaan toivoakaan :) Sen verran läpinäkyvästä kankaasta tosin tehty, että mustat mikrot alla on välttämättömyys.Kuten Pilvi edellisessä postauksessa mainitsikin, viimeinen koeviikko starttailee ja munkin osalta saattaa olla nyt hiljaisempaa täällä blogin puolella. Mulla kun noita kokeita on vaan se neljä, niin yritän nyt panostaa niihin sitten ihan kunnolla. Hyviä viimeisiä koulupäiviä kaikille!


Huomasin vasta näitä kuvia ladatessa, miten eriväriset mun jalkaterät on verrattuna sääriin! Ilmeisesti vähän paremmin tarttuu mulla toi rusketus sääriin kuin jalkateriin :D

This entry was posted on tiistai 21. toukokuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ Skaters and ballerinas ”

 1. Ihana tuo hame! mä oon kans etsinyt tuon mallista hametta vaikka mistä mutta en ole löytänyt. H&M:llä oli jotain divided-malliston hameita, mutta ne oli tosi ohuita eikä ollut kivoja värejä. Onko tuossa vuorikangas sisällä? voisitko linkata tuon hameen jos se löytyy H&M:n nettikaupastakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tossa on joo vuorikangas sisällä, mutta siitä huolimatta melko läpinäkyvä. Siks just ne mikrot sinne alle, ettei tuu mitään noloja tilanteita:D Yritin nettikaupasta tota etsiä, mutta ei siellä näyttänyt olevan kuin high-low mallista tossa värissä :(

   Poista
 2. Ihana hame,väri on niin kesäinen! Itse myös kaipailen saman tyyppistä hamea mutta tummemmassa sävyssä! :)

  VastaaPoista