Vår i Stockholm

Pinja: Keskiviikko oli ehdottomasti yksi tän kevään parhaista päivistä! Ensin päivä kauniissa ja keväisessä Tukholmassa ihanassa seurassa shoppaillen ja illalla vielä One Directionin keikka, ei voi olla täydellisempää tapaa viettää keskiviikko :) Herätyskello soi 05:15 ja lento lähti seitsemältä, mutta hyvin jaksettiin koko päivä kävellä ja pomppia. Olen aina vieraillut Tukholmassa talvella, mutta näin keväisin se näyttää kyllä ehdottomasti parhaita puoliaan. 


Mun mielestä on ihan käsittämätöntä miten kaikki tukholmalaiset voivat olla niin tyylikkäitä, mutta silti monella on se ihan oma juttunsa. Yksi trendi mikä siellä kyllä näkyi melkein jokatoisella vastaantulijalla oli värikkäät lenkkarit! Ja ihan siis muuten normaaliin asuun, vaikkapa farkkuihin ja bleiseriin, yhdistettynä. Näytti itseasiassa yllättävän kivalta :)
Voisin tehdä tän minimatkan siitä varsinaisesta tarkoituksesta, eli itse keikasta, vielä erillisen oman postauksen jos vain ketään kiinnostaa? :)

This entry was posted on perjantai 10. toukokuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

12 Responses to “ Vår i Stockholm ”

 1. Aivan ihana postaus! Ja kyllä kiinnostaa tuo keikkapostaus!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 2. Oi ompas ihania kuvia! Hirvee lomakuume itellänikin, ois kiva päästä ees just johonkin lähimaahan vähän shoppailemaan.:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hehe juu mulla oli kans mielessä että ostan hirveesti kaikkea ihanaa mut lopulta ostinki itelleni vaan pari juttua :D

   Poista
 3. Oi kuinka kiva blogi! Kuinkakohan en ole ennen löytänyt..? Ja tosi suloisia kevätkuvia <3 :)

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia : )

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. täydellisiä kuvia ahh, olispa kesä jo täällä!! <3

  VastaaPoista
 6. kauniita kuvia, voi miten kesäinen tunnelma<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Siellä kyllä oli ihan kesä jo!

   Poista