Classic dinner and movie date

Pinja: Eilen meillä oli Tuulin kanssa oikein kunnon perinteiset treffit ;) Mun työpäivän jälkeen suunnattiin ensin Vapianoon salaateille, sitten frozen yogurt -jälkkäreille ja leffaan. Ei oltu kumpikaan käyty Vapianossa aikaisemmin (ollaan varmaan universumin viimeiset) ja aluksi oltiinkin vähän hukassa että miten pitää toimia, mutta hyvin me loppujen lopuksi selvittiin!:D Tykkäsin kyllä Vapianosta tosi paljon, en ihmettele ollenkaan miksi siitä on nyt viime aikoina tullut niin suosittu. Hyvää ruokaa, sopiva hinta, ei tarvitse tuntitolkulla odotella ja muutenkin hauska systeemi :) Suosittelen ehdottomasti jos joitain muita meidän kaltaisia Matti Myöhäisiä vielä löytyy!


Mun kesän bucket listillä oli frozen yogurtin kokeilu vihdoin ja viimein ja nyt voinkin rastittaa sen tehdyksi! Tiedän, tuun tässäkin niin myöhässä:D Oon jo varmaan pari vuotta halunnut kokeilla, mutta kun ensimmäiset fro-yo-baarit Suomeen ilmestyi en jotenkin vain tullut testanneeksi. Eilen tilanteeseen tuli kuitenkin vihdoin muutos ja sen myötä frozen yogurtista mun uus lemppari♥


Käytiin katsomassa The Hangover 3, johon olin kyllä vähän pettynyt. Leffa oli jotenkin paljon vakavampi ja epäuskottavampi kuin kaksi edellistä, mutta ihan hauska siitä huolimatta. Ykköstä ei kyllä voita mikään!


This entry was posted on sunnuntai 9. kesäkuuta 2013 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ Classic dinner and movie date ”

 1. Vapianon ruoka on jotain niin ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo oli kyllä! Täytyy kyllä mennä vielä kokeilemaan ainakin niitä pastoja myös ;)

   Poista
 2. Ihana päivä teillä!! Tuollanen ois kyllä ihan täydellistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa viettää tällänen päivä pitkästä aikaa :)

   Poista
 3. Oi haluisin niin maistaa tota "aitoa" frozen yogurttia kotona tehdyn sijasta!!
  http://behappybeee.blogspot.fi/

  VastaaPoista