Fiiliksiä


Pinja: Nyt on kolme työpäivää takana ja ihan kivaa touhuahan toi kuitenkin on, ainakin silloin kun se sujuu. Vuorojen jälkeen on kyllä aina ihan rättipoikkiväsynyt ja ollaankin Kaisun kanssa ihmetelty, miten normaalistikin työssä käyvät ihmiset jaksaa sen koko päivän ja vielä ilman koulujen pitkiä loma-aikoja. Tällä hetkellä istun terassilla lukemassa blogeja ja just nyt en tiedä mitään parempaa, ihan täydellistä! Pehmeä tuoli, lämpö, ilta-aurinko, lintujen laulu ja tietokone ♥ Musta tuntuu että mä pysyn kuin liimattuna tässä koko loppu illankin, ellei sitten tule jotain yllättävää extempore-kutsua jonnekin päin. Tänään töistä tullessa mua odotti kiva paketti kotona, nimittäin Nellyltä tilaamani ihana mekko, joka on itseasiassa elämäni ensimmäinen LBD :) Toivottavasti sille vain tulisi mahdollisimman pian jotain käyttöäkin...


Huomenna saankin nauttia pitkään nukkumisesta kun suuntaan vasta 16:30 alkavaan iltavuoroon. Vähän kyllä jännittää, koska Kaisu ei tuu olemaan siellä mun henkisenä tukena. Mutta eiköhän siitäkin selvitä! 

This entry was posted on keskiviikko 5. kesäkuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

10 Responses to “ Fiiliksiä ”

 1. Kivoja kuvia:)! Missä oot muuten töissä?
  Ois muuten kiva nähdä siitä mekost kuvaa blogissa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Oon puhelinmyyjänä LivePromotersill:D Okei no hyvä tietää, yritän saada jotain kuvia siitä!

   Poista
 2. Ihana pinnit, mistä oot ostanu ne?

  VastaaPoista
 3. aivan ihana blogi!! :) ja oot hurja kaunis♥

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihastuin blogin banneriin ja selkeyteen! :---) Loistava blogi, lisää kesälukemista (= Jään seurailemaan :>

  VastaaPoista