Healthy but good


Pilvi: Oon aina ollut tarkka siitä, että ruoka maistuu hyvältä, ja siksi en ole ikinä oikein innostunut näistä karppauksista sun muista. Tykkään kuitenkin tehdä pieniä terveellisempiä valintoja, kunhan vain ei mausta tarvitse tinkiä. Siksi olenkin nyt niin innoissani, kun kaikki blogit pursuilevat reseptejä, jotka tarjoavat terveellisemmän vaihtoehdon kaloreita pursuaville suosikkiherkuilleni. Tämän talouden ehdoton ykköslöytö on proteeinipannarit, joita tulee nykyään tehtyä useamman kerran viikossa. Tämänkin herkun terveellisyydestä voidaan toki kiistellä, sillä se sisältää paljon kananmunaa. Valmistan pannarit siis muussaamalla yhtä monta kananmunaa ja banaania sekaisin ja paistamalla taikinan lettujen tapaan pannulla :)Lisäksi olen innostunut kokeilemaan ihan perus pirtelöitä, joihin sekoitan banaania, marjoja, maitoa ja turkkilaista jogurttia. Kerran jopa kokeilin tehdä tästä blogista löytämäni jauheliha-kukkakaalivuoan, joka kuitenkin joidenkin ainesosien puutteessa jäi vähän mauttomaksi. Joka tapauksessa olen varma, että jatkan kokeilujani terveellisemmän ruuan parissa ja ehkä jonain päivänä jokainen valintani on terveellinen. Jos vain suklaanhimon saisi katoamaan!


This entry was posted on lauantai 15. kesäkuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

3 Responses to “ Healthy but good ”

 1. Oioi, mäkin oo tehnyt noita banaanikananmuna-lettuja, ne on superhyviä!!
  Voin suositella, että kannattaa laittaa siihen päälle (sitten kun on kaatanut pienen annoksen pannulle) mustikoita tai muita marjoja.
  Voisin tästä itekkin lähtee lettuja paisteleen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä, varsinkin nyt kun saa tuoreita marjoja :)

   Poista
 2. Eikääää, mulle tuli ihan hirmuisen kova nälkä! :-D ♥ Nam, mitä herkkuja!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista