Hello Europe!


Pilvi: Huomenna koittaa aika suunnata kohti Euroopan raiteita ja tällä hetkellä fiilikset on enemmän kuin haikeat. Pitäisi olla koko ajan menossa, pakkaamassa ja valmistautumassa, mutta jostain syystä haikea olo saa mut vain liimautumaan entistä tiukemmin sohvalle. Eilen ja tänään oon hyvästellyt kavereita ja äidin hyvästelin jo torstaina. Eniten kuitenkin pysäytti se, kun eilen aamulla Miklas lähti matkaaman Atlantin yli kohti Kanadaa. Me ei nähdä kuuteen viikkoon, ja jo sen ajatteleminen aiheuttaa halun käpertyä peiton alle ja vain odottaa siellä sen kuusi viikkoa naama mutrulla. 


Tarkoitus kuitenkin olisi tässä kohta repäistä itseni ylös sohvalta ja ryhdistäytyä. Edessä on kuitenkin mun elämäni reissu, enkä todellakaan halua tuhlata sitä murehtimiseen! Toivon, että kun tulen takaisin, pysytyn rehellisesti kertomaan kesän olleen elämäni paras. Toivon, että pystyn sanomaan käyneeni maailman hienoimmissa paikoissa. Ja ennen kaikkea toivon, että kaikesta ikävöinnistä, sadepäivistä ja myöhästyneistä junista huolimatta voin sanoa, että olin onnellinen.

Hyvää kesää kaikille ja nähdään kuukauden päästä! :)

Kuvat: Weheartit

This entry was posted on maanantai 17. kesäkuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

Leave a Reply