Kesäloma!


Pilvi: Eilen fiilisteltiin viimeistä päivää ennnen lomaa piknikillä. Samalla hyvästeltiin toi yksi vaalea kaunotar, joka maanantaina suuntaa Saksaan. Pian mä ja Tuulikin karataan muille maille Eurooppaan! 

Nyt on omat päättärit juhlittu ja kohta lähtö serkun ylppäreihin :) Mun pienen kriiseilyn jälkeen me kaikki italianat saatiin stipendit ja todistuskin näytti kaikilla aika kivoja numeroita, joten nyt voi hyvillä mielin suunnata kesälomalle. Mä oon vaan niin fiiliksissä tulevasta kesästä, ettei tätä tekstiä oikein meinaa millään tulla! Onneksi tässä on vielä kaksi viikkoa aikaa saada täällä blogin puolellakin jotain kivaa aikaiseksi nyt, kun koulukaan ei enää paina.


This entry was posted on lauantai 1. kesäkuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Kesäloma! ”

 1. Ihania kuvia!<3

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 2. aivan ihana sun banneri ja kuvat on ihanan hyvälaatusia, ja kokonaisuus tosi kiva! :) ihanan kesäsiä kuvia, ja hyvää kesälomaa :) käy kurkaamassa mun ja kaverini yhteinen blogi :

  http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ompa nätit noi kengät, pitääkin ettiä jotkut samantapaset :)

  ♥: obses-sions.blogspot.fi

  VastaaPoista