New York, I Love You


Pilvi: Oon ollut tässä lähipäivinä sen verran stressaantunut tulevasta reissusta, että oon vähän jopa unohtanut, kuinka ihanaa matkustaminen oikeasti on. Päällimmäisenä mielessä on ollut budjetti ja pakkaaminen, sen sijaan että hetkeksi pysähtyisin miettimään, miltä tuntuu katsella Pariisia Eiffel-tornin korkeuksista tai lipua gondolilla läpi Venetsian kauniiden kanavien. Niinpä muistutin itseäni reissaamisen ihanuudesta katsellen kuvia viime syksyiseltä New Yorkin reissulta. Että kun on ikävä sinnekin!West Villagen kaupunginosa on mun yksi ehdottomista suosikeista Nykissä. Harmi vain, että suuntasimme sinne vasta viimeisenä päivänä, eli takaisin ei enää ehtinyt. Siellä on kuvattu monia New Yorkiin sijoittuvia sarjoja ja elokuvia, kuten Frendit ja Sinkkuelämää. Kävimme mm. katsomassa Carrie Bradshawn kotiovelle vievät legendaariset portaat. Lisäksi äiti onnistui bongaamaan Gossip Girlissä Eleanor Waldorfia näyttelevän Margret Colinin kävelemässä tavallisten tallaajien joukossa kadulla. Ehdoton must see -paikka, jos haluaa kokea palan aitoa newyorkilaista arkea.


Central Park on tietenkin yksi ykkösnähtävyyksistä ja olihan se kaunis. Jotain kertoo jo se, että varmaan puolet kuvasaldostani tuli napsittua siellä :D Itse kuitenkin tykkään melkein enemmän Lontoon Hyde Parkista, mutta se on vain makukysymys. 


Shoppailu olikin siellä sitten ihan omaa luokkaansa.. :D Melkein ensimmäisenä päivänä suunnattiin heti bussilla New Jerseyn puolella sijaitsevaan valtavaan Outlet-kylään ja rahaa paloi... Mut oli siellä kyllä älyttömän halpaa, varsinkin merkkivaatteet. Michael Korsilta Kaisu osti kellon ja me kaikki muut naiset tuhlattiin pieni omaisuus laukkuihin. Tykkään edelleen kauheasti omastani, mutta en voi kyllä sanoa olevani tyytyväinen laatuun. Jo heti reissun jälkeen laukun reunat alkoivat näyttää rispaantuneelta.


Mä ja Kaisu seottiin ihan täysin ruuasta siellä, niinkuin aina. Aamiaiset oli mahtavia, löytyi pannareita, lettuja, köyhiä ritareita ja bageleita. Illalliseksi kokeiltiin montaa erilaista etnistä keittiötä ja ihastuin mm. ranskalaiseen.


This entry was posted on maanantai 10. kesäkuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

16 Responses to “ New York, I Love You ”

 1. Vau! NY on kyllä yks dream town ! :)

  http://tfdoml-nneea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Löysin teidän blogin eilen ja tää on ihana! En malta odottaa interrailailu
  Postauksia koska parin vuoden päästä ois tarkoitus ite mennä :)
  Oon asunu Hollannissa 10v ja matkavinkkinä: vuokratkaa pyörät, käykää syömässä
  'Pannekoeken huis:sissä' ne on letturavintoloita ja aika hyviä budjetti illalliseksi. Lisäksi
  Xx Emma

  VastaaPoista
 3. voi tonne kuin pääsis one day!! :--) kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, pääsen itsekin vihdoinkin New Yorkiin syksyllä, mutta vaan pariksi päiväksi joten outletit ja muut taitaa jäädä pois matkaohjelmasta tällä kertaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil oli aikaa vajaa viikko ja tosiaan repästiin puol päivää tohon, vähemmälläki selvii jos tietää mitä hakee :)

   Poista
 5. oi miten ihania kuvia täällä sun blogissa! :)

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia! :) NY on täydellinen paikka! <3

  VastaaPoista
 7. Eikääää, alkoi kauheasti mieli mennä takas NYCiin!! :-D ♥ Ihania kuvia!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista