Tallinn part I


Pinja: Huomenta! Mun piti mennä viettämään laatuaikaa mun kuuman rakkauden kanssa, mutta se tekikin oharit joten tulin päivittelemään Tallinnan kuvia tänne blogin puolelle. 
Lähdettiin Kaisun kanssa viettämään keskiviikkoa Tallinnassa shoppailun, hyvän ruuan ja ennen kaikkea loistavan seuran parissa :) Käveltyä tuli taas niin paljon, että hyvä kun jalat enää loppupäivästä kantoivat. Kierreltiin pitkin Tallinnaa sekä uuden että vanhan kaupungin puolella ja räpsittiin paljon kuvia. Turisteja oli liikenteessä tosi paljon ja suomen sekä eestin kielen lisäksi kuultiin mm. saksaa, ruotsia ja paljon myös venäjää. Japanilaisia turisteja kameroineen ja oppaineen riitti Talinnassakin. Sää oli suurimmaksi osaksi ihan loistava, pari sadekuuroa saatiin päivän aikana niskaamme mutta ei mitään suurempaa. Muuten ilma oli todella lämmin ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta.  Reissu oli kyllä todella onnistunut ja shoppailujenkin osalta ollaan molemmat erittäin tyytyväisiä, mutta ostoksista teen vielä myöhemmin erillisen postauksen. Kuvia tosiaan tuli otettua ihan hirmuisesti, joten ajattelin tehdä vielä toisenkin osan näistä Tallinna-kuvista. Mutta jos ette jaksa lisää tälläisiä kuvia katsella niin huudelkaa kommenttiboksiin! :) 


This entry was posted on torstai 27. kesäkuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Tallinn part I ”

  1. Ihania kuvia! Tuli kauhee fiilis lähtee Tallinnaan ko näki nää kuvat :D

    http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Niin ihania kuvia!:) Nuo kaksi ekaa kuvaa ovat jotenkin niin hienot!:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista