The wardrobe staple: little black dress

Pinja: Kerroinkin jokin aikaa sitten tilanneeni Nellyltä elämäni ensimmäisen little black dressin, eli pikkumustan. Tätä Coco Chanelin kehittämää vaatekappaletta sanotaan niin klassiseksi ja monikäyttöiseksi, että vähintään yksi tulisi jokaisen naisen vaatekaapissa olla :) Näitä mekkojahan löytyy vaikka missä eri materiaaleissa, tyyleissä, leikkauksissa ja koristeluissa ja itseasiassa äidilläni taitaakin olla jopa neljä little black dressiä! LBD on LBD kunhan se on musta ja helma ei yleensä laske polven alapuolelle. Omassani ihastuin selän pitsiseen yksityiskohtaan, joka piristää mekon muuten hyvin yksinkertaista ilmettä, mutta toisaalta tuo käyttämiseen omat haasteensa. En malta odottaa että pääsen vetämään tän päälleni ja mulle tuleekin mieleen jo vaikka mitä kivoja asukokonaisuuksia niin arkeen kuin juhlaankin.


Löytyykö ruudun toiselta puolelta pikkumustan omistajia tai sellaisen hankkimista aikovia? Ja mitä olette mieltä tästä yksilöstä? :)

P.S. Vielä ehtii osallistua Cavan blogissa käynnissä olevaan bloggaajille suunnattuun arvontaan!

This entry was posted on torstai 20. kesäkuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ The wardrobe staple: little black dress ”

 1. Oi kuinka nätti mekko! Ite ostin just tänään ihanan mustan mekon h&m:ltä :)

  VastaaPoista
 2. haha miten ovelasti toi kommenttijuttu piilotettu tonne otsikon alle! etin varmaan viisminuuttia sitä:--D! oon nähny sut vaikka kuinka monesti kaikkien bloggaajien kommenttiboksissa! haha ja pakko kyllä liittyä lukijaksi, on niin ihana blogi♥ + ihana mekko!

  http://dreamon-annika.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) haha juu oon aika ahkera kommentoija :DD

   Poista
  2. Ihana mekko! Itelläni on kolme lbd:tä, peplumista pitsiin :)
   En tiiä onko vika vaan mun koneessa mutta kun olin kirjottanut kommentin valmiiksi niin sit se katosi vaan jonnekin? En tiiä lähettikö se sen vai ei mutta tällanen problemo mulla :D

   ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

   Poista
  3. Oii peplum ja pitsi kuulostaa kyllä aika hyvältä :) Ai jaa, mikähän siihen tuli :O En kyllä yhtään osaa sanoa että missä vika..

   Poista