Tuo mulle lämpöö, vie mut aurinkoon


Pilvi: Eilen vietin tyttöjen kanssa kesäpäivää Helsingissä. Aamulla käytiin varaamassa Tuulin kanssa liput Interrailia varten ja kun Pinja liittyi seuraan, suunnattiin Brooklyn Cafeeseen. Sieltä napattiin mukaan vähän snackia (söin mun ensimmäisen täytetyn bagelin!) ja mentiin istuskelemaan Johanneksenpuistoon. Sieltä käveltiin Espalle jätskille ja Pinja lähti töihin. Käytiin vielä vähän kiertelemässä kauppoja, Tuuli ja Kaisu lähti kotiin päin ja mä suuntasin sushille ja leffaan äidin kanssa.

Käytiin katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto, ja tykättiin kyllä molemmat :) Itse en pitkään tykännyt yhtään mistään suomalaisesta, en musiikista, ruoasta, kirjoista enkä elokuvista. Nyttemmin erityisesti kesäisin olen kuitenkin löytänyt niiden viehätyksen. Onko mitään parempaa, kuin istuskella puistossa syöden mansikoita ja kuunnelleen suomalaisia kesäbiisejä, niin vanhoja kuin uusia? Tai mitään tunnelmallisempaa, kuin suomalainen elokuva, joka sijoittuu kesäiseen Helsinkiin?

This entry was posted on perjantai 7. kesäkuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

10 Responses to “ Tuo mulle lämpöö, vie mut aurinkoon ”