Black, white and denim

Pinja: Illan asua kun pyörähdettiin nopeasti Helsinki-Vantaalla. Äidin serkku lähti tänään takaisin Ausseihin, joten käytiin viemässä se kentälle ja samalla piti totta kai saada Starbucksistakin jotain ;) Tulen muuten todennäköisesti viettämään ensi kesänä kolme viikkoa Australiassa veljieni kanssa! Oon jo nyt niin innoissani tästä ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin reissu toteutuu.Nellyltä tilaamani mekko pääsi ensimmäistä kertaa ulkoilemaan. Harmi vaan että oli jo sen verran viileä etten ilman farkkutakkia pärjännyt, joten tuo selän ihana pitsiyksityiskohta jäi piiloon. Mutta eiköhän sekin vielä aikanaan pääse esille!:) Jotta asu ei menisi liian tyttömäiseki sujautin jalkaan Conssit, jotka tekee tästä asusta mun mielestä mukavan rennon. 
Huominen päivä kuluu mummulan kylppärirempassa auttaen ja illalla nään Pilviä ja Tuulia pitkästä aikaa kun tytöt kotiutuu kuukauden reilaukseltaan! Vasta nyt alan tajuamaan kuinka kova ikävä mulla oikeesti onkaan ollut, ihana saada ne takaisin tänne Suomeen♥ 

This entry was posted on maanantai 15. heinäkuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

12 Responses to “ Black, white and denim ”