Interrail 2013 - Amsterdam & Brussels


Pilvi: Hampurista jatkoimme matkaa Amsterdamiin. Seikkailimme myrskyjen tekemien vaurioiden takia tuntikausia paikallisjunilla Saksan maaseudulla, mutta onneksi löysimme perille Amsterdamiin vielä saman päivän aikana. Amsterdamin leirintäalue oli yksi kaikkein mieleenpainuvimmista, sillä siellä oli älyttömän ystävällinen henkilökunta, tosi mukava sijainti joenvarressa, hyvät yhteydet keskustaan ja kaikin puolin ihana tunnelma. Suosittelen ehdottomasti yöpymään siellä!

Amsterdam on kaupunkina aivan ihana, mutta sateinen sää varjosti ikävä kyllä matkaamme. Saimme vain ripauksen kaupungin tunnelmaa, sillä suurin osa ajasta kului sadetta pakoillen kaupoissa ja kahviloissa, toisin kuin oli suunniteltu. Tarkoituksena oli siis kierrellä mahdollisimman paljon kanaalejen varsia ja saada mahdollisimman laaja kuva kaupungista. Kuitenkin ne palat, joita näimme, saivat haluamaan lisää. Kävimme mm. Anne Frankin talossa sekä punaisten lyhtyjen alueella ja molemmat jäävät varmasti pitkäksi aikaa mieleen, kuten myös joka puolella näkyneet kuuluisat Coffee Shopit voimakkaine hajuineen.

Amsterdamissa vietimme kolme yötä ja jatkoimme Brysseliin, josta meillä ei ollut etukäteen minkäänlaista käsitystä. Loppuen lopuksi kaupunki osoittautui todella positiiviseksi yllätykseksi, sillä se oli älyttömän kaunis, löytyi hyvät ostosmahdollisuudet ja aivan mahtava kartta, joka kertoi kaikki parhaat menomestat :)
  

This entry was posted on sunnuntai 21. heinäkuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Interrail 2013 - Amsterdam & Brussels ”

  1. Vauuu! Tulee ihan mieletön matkakuume näitä kuvia katsellessa :D

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
  2. Joo toi reissu ei kyllä mulla yhtään helpottanut matkakuumetta, haluun vaan koko ajan lisää :D

    VastaaPoista