Interrail 2013 - Copenhagen


Pilvi: 18.6 lensimme siis Kööpenhaminan ihanalle lentokentälle ja  seikkailu alkoi! Olo oli aika kamala huonosti nukutun yön jälkeen, eikä yhtään auttanut, että jouduimme metsästämään leirintäaluetta lähes kolme tuntia. Alku ei siis ollut kovin lupaava, mutta olo kyllä parani jo iltaa kohden, kun sai ruokaa vatsaan ja pääsi tutustumaan kaupunkiin :) Mua ja Tuulia ei kumpaakan vedä erityisemmin puoleen Pohjoismaat, joten Kööpenhamina ei ehkä meille ollut ykköskohde. Olihan se kyllä tosi nätti kaupunki ja ihmiset tosi tyylikkäitä! Budjettimatkaajan se kuitenkin jättää vähän kylmäksi, sillä Tanska on tosi kallis ja ilmaista nähtävää löytyi melko vähän. 

Päätimme kuitenkin löysätä kukkaroidemme nyörejä kokeaksemme kuuluisan Tivolin. Hintaa tuli luokkaa 12 € per naama, eikä siihen edes sisältynyt laitteita. Niinpä koko paikka oli vähän pettymys, sillä eihän meillä edes ollut varaa nauttia paikan hienoista ravintoloista. Viihdyimme siellä kuitenkin jonkin aikaa kierrellen ja tehden ristikoita :D Illalla palasimme ajoissa leirintäalueelle ja simahdimme nopeasti.

Seuraava aamupäivä meni kiertäen kaikki pakolliset nähtävyydet, kuten Pienen Merenneidon, ja iltapäivällä suuntasimmekin jo junalla Hampuriin. Siellä vietimme yön Tuulin sukulaisten luona, josta matka sitten jatkui länteen. 

This entry was posted on lauantai 20. heinäkuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Interrail 2013 - Copenhagen ”

  1. Kuinka paljon matka maksoi, aattelin mennä itse ensi kesänä? :))

    VastaaPoista
  2. Oi kun ihania kuvia!

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista