Interrail 2013 - Firenze


DSCN0594MDSCN0602M
DSCN0606M
DSCN0614M
DSCN0634M
DSCN0658M
DSCN0679M
DSCN0682M


Pilvi: Postailen tällä hetkellä H-junasta hiukkasen kettuuntuneena, nimittäin olen nyt menossa pariksi päiväksi serkkujen luo Riihimäelle ja hups vaan, unohdin kameran kotiin! Tarkoituksena oli siis postailla täältä junamatkalta vähän viime päivien kuulumisia, sillä mulle on tapahtunut kaikkea kivaa lähiaikoina. Kerkesin jopa käydä tässä välissä ulkomailla ;) Mutta niin, kamera jäi kotiin ja sinne jäi myös kaikki kuvamateriaali, joten postaukset jäävät nyt sitten sunnuntaihin. Sillä välin luvassa yllätys yllätys lisää matkapostauksia :D

Meidän ensimmäinen kohde Italiassa oli kaunis Firenze, joka erityisesti iltaisin lumosi meidät täysin. Sieltä sai hyvää ruokaa, kaikkialla oli kaunista ja erityisesti leirintäalueen vierestä löytyvä näköalapaikka Piazzale Michelangelo teki lähtemättömän vaikutuksen. Toisin kuin itse Firenzestä, leirintäalueesta en tosiaan voi sanoa mitään muuta hyvää kuin näköalan, en suosittele! Onneksi siellä ei tarttenut viettää paljoa aikaa :)

Mua jäi vähän harmittamaan, ettemme olleet älynneet tarkistaa, mitä taidetta Firenzestä löytyy, joten missassimme täysin mm. Michelangelon Daavid-patsaan. Hyvä syy tulla vielä uudestaan ;)

This entry was posted on perjantai 26. heinäkuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Interrail 2013 - Firenze ”