Little something from Italy


Pinja: Äiti ja iskä tuli eilen Italiasta takaisin tänne Suomeen ja mä totta kai odotin ihan innoissani tuliaisia ;) Noiden lehtien parissa on hyvä treenata kesän aikana ihan täysin unohtunutta italiaa, varsinkin kun aiheet ovat oikeasti itseä kiinnostavia. Sanakirja vain viereen niin eiköhän noista selvitä! Mutta mitä tuolta Sephoran kassista sitten paljastuikaan...


No kauan himoitsemani Benefitin They're Real Mascara! Ihan ilman apua porukat ei tätä kuitenkaan osanneet mulle kiikuttaa, vaan olin kirjoittanut lapulle mitä kaikkea Sephorasta haluan :D Mun toiveista tää oli ainoa mitä löytyi, mutta onneksi sunnuntaina muu perhe suuntaa Ruotsiin niin saan sitten lisää kosmetiikkaa, jota ei Suomessa ollenkaan myydä. Tästä ripsarista voin kyllä sanoa että so far so good!

Nyt jatkan laatuajan viettämistä kahvikupin kanssa, nukuin nimittäin viime yönä vain pari hassua tuntia joten kofeiini tulee tarpeeseen!

This entry was posted on torstai 25. heinäkuuta 2013 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Little something from Italy ”

  1. Oisi kivaa saada vähän syventävämpää (:D) arviota tosta ripsarista, millanen on tms? :)

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista