Messuilua


Pinja: Keskiviikkona sain päähäni että haluan ehdottomasti päästä käymään Hyvinkäällä asuntomessuilla ja tänään (tai oikeastaan eilen) lähdettiinkiin iskän ja Eetun kanssa kiertelemään messutaloja. Messukylän talot oli suurin osa todella hienoja, mutta löytyi sieltä joukosta niitä ei-niin-kivojakin. Yksikään talo ei kyllä ollut jäänyt ilman pore-/uima-allasta :D Kiertelin taloja ihan innoissani, imin itseeni sisustusinspiraatiota ja kuvasin kaikkea silmää miellyttävää. Välillä oli pidettävä mielessä se mitä Aada tokaisi mulle kun oltiin lähdössä: "muista sitte et sä muutat eka vuokra-asuntoon", mutta ainahan sitä haaveilla saa. Muuttaminen ei tosin ole mulle vielä ainakaan pariin vuoteen ajankohtaista, vaan käyn ihan rauhassa lukion ensin loppuun ihan täällä muun perheen kanssa asustellessa ja katsotaan sitten minne päin maailmaa tie vie :)


Noustiin tuollaisella rakennuslavalla 25 metrin korkeuteen ja katseltiin alla olevaa messualuetta ja pitkälle levittäytyvää metsää.


Kotoa lähtiessä alkoi hirveä jyrinä ja vesisade ja lähdettiinkiin liikkeelle pienessä sääpelossa. Matkan varrella vettä tuli välillä kuin sieltä kuuluisasta, mutta perillä odotti ihana kesäsää. Vasta juuri kun oltiin lähdössä ukkonen ennätti Hyvinkäälle asti, joten säästyttiin pahemmalta kastumiselta :) 


This entry was posted on lauantai 27. heinäkuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Messuilua ”