My week


Pilvi: Viime päivät ovat koostuneet hyvästä seurasta, epäterveellisestä ruuasta, shoppailusta, reissaamisesta, nauramisesta, leffoista ja hyvin vaihtelevista sääolosuhteista. Tulin mökiltä viime tiistaina ja suuntasin heti Kaisun luo viettämään iltaa. Ehdin paikalle juuri sopivasti nauttimaan valmiista grilliherkuista ;) Alkuiltaa vietimme rauhallisesti istuen ja jutellen, mutta sitten saimme ajatuksen lähteä Tapiolan altaille harrastamaan uimahyppyä ja niin me sitten lähdettiinkin ja oli varmasti tosi fiksua hyppiä keskellä yötä hyiseen veteen kamalassa flunssassa (oon edelleen kipeenä)... Joka tapauksessa oli hauskaa!

Keskiviikkoaamuna suuntasin sitten asemalle vastaanottamaan serkkujani, joiden kanssa onkin tullut vietettyä nyt viimeisimmät päivät.  Kävimme mm. Ikeassa, mikä osoittautui tosi huonoksi ideaksi kukkaroittemme kannalta. Lähdimme sieltä kaikki n. 50€ tyhjemmän pankkitilin kanssa, mullahan siis oli tarkoituksena käyttää tasan 3€ juomalaseihin.. Torstaina taas lähdimme shoppailureissulle Tallinaan ja jälleen pankkitili keveni. Siitä luvassa postausta myöhemmin ;)Perjantaina lähdettiin junalla vielä serkkujen luo ja lauantaina tulin sitten takaisin kotiin. Siinä taas kului nopsaan melkein viikko ja kauhistuttaa ajatella, että enää vähän päälle kaksi jäljellä! Mihin nää viimeiset 8 viikkoa on hävinneet?

This entry was posted on sunnuntai 28. heinäkuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

Leave a Reply