Nyt lähti

Pinja: ... kameran ja photoshopin kunnollisen käyttämisen opettelu nimittäin! Toivottavasti näistä parista kirjastosta lainaamastani kirjasta olis paljon hyötyä ja apua, mä kun olen aika avuton opettelemaan itse mistä nappulasta mitäkin tapahtuu.


This entry was posted on keskiviikko 3. heinäkuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ Nyt lähti ”

 1. Munkin pitäisi joskus koittaa tollasten kirjojen selailua... Yleensä nää mun yritykset loppuu vaan aika lyhyeen :D Mut hei kerro onko noista apua!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no saa nähä kuinka pitkälle mäkään pääsen, mun projekteilla on tapana kaatua alkumetreillä :D

   Poista
 2. Tsemppiä urakkaan!:D Mä oon ihan superhuono opettelemaan mitään tollasta uutta. :D Mulla menee aina hermo, jos en opi jotain asiaa samantien ja lopetan harjoittelun aina siihen paikkaan ja totean, ettei musta oo ikinä mihinkään:D Pitäis ehkä joskus ottaa itteä niskasta kiinni ja harjotella ainakin videoiden muokkaamista ihan kunnolla..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä mä kyllä tarviinkin!:D Mulla on vähän sama juttu että jos ei heti suju niin ei se kyllä sitten varmaan myöhemminkään :D

   Poista