Tallinnan ostokset ja höpinää


Pinja: Tälläisiä ihanuuksia tarttui mukaan Viron puolelta. Tuon pinkin meikkipussin ostin itseasiassa penaaliksi, koska toi on tarpeeksi iso säilyttämään kaikkia mun välttämättömiä tusseja sun muita :) Mun mielestä oli ihan uskomatonta, että esimerkiksi kosmetiikka oli Virossa suunnilleen puolet halvempaa kuin täällä Suomessa, samoin ruoka. Myös suomalaiset merkit, kuten Lumene ja Fazer oli halvempia! Noi pyöreissä purkeissa olevat teet on varmaan parhaimpia mitä oon koskaan juonut, joten olihan niitäkin pakko rahdata mukana. Oisin voinut ostaa vielä enemmänkin niin hyviä noi on, mutta en sitten kuitenkaan kehdannut :D Laivamatkalla takaisin Suomeen hemmottelin itseäni vielä ostamalla tuon Diorin huulikiillon. Testailin ja katselin kaikkia sävyjä vaikka kuinka pitkään, mutta päädyin lopulta tuohon hempeään vaaleanpunaiseen enkä kyllä voisi olla valintaani tyytyväisempi♥

Eilen kävin pikaisesti Kaisun kanssa pyörähtämässä Indietorilla, mutta porukkaa oli niin paljon ettei siellä kauaa viihdytty. Pyörittiin sitten Riviera Maisonilla ja Stockmannin kotiosastolla unelmoimassa kaikista niistä ihanuuksista ennen kuin suunntattiin Maximiin katsomaan The Bling Ring. Olisin voinut katsella vaan kaikkia niitä ihania vaatteita sen koko puolitoista tuntia, mutta ei juonessakaan mitään vikaa ollut. Entistä mielenkiintoisemman tosta leffasta teki se, että juoni perustuu tositapahtumiin ja heti kotiin päästyäni pitikin vähän googlailla alkuperäistä Bling Ringiä. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa! :) 

This entry was posted on maanantai 1. heinäkuuta 2013 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

8 Responses to “ Tallinnan ostokset ja höpinää ”

  1. Oi hauska toi neule ja kivat noi sortsit :-) ♥ Heh, kiinnostuin nyt tosta The Bling Ring -leffasta! Pitäis ehkä mennä kattomaan...

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastuin tohon neuleeseen heti ku näin sen haha :D Joo mee ihmeessä!

      Poista
  2. Ihana toi neule! :) Voitko tehdä jonkun arvion tosta Aussie shampoosta kun oot ottanut sen käyttöön, ois kiva kuulla mielipiteitä siitä!

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi! Oon joskus asunut Tallinnassa ja nimenomaan kosmetiikkatuotteet on sellaisia mitä sieltä eniten kaipaan! Ihania juttuja oot ostanut :)

    DoneByMaija

    VastaaPoista