The first week of July

Pinja: En voi uskoa että ensimmäinen viikko heinäkuutakin on jo melkein ohi! Kohtahan se on lopussa koko loma... Itseasiassa puolessa välissä ollaan, hui! 



Tällä viikolla oon toiminut lapsenvahtina, ja pakko myöntää että siskon kanssa puuhailu ja pelailu on ollut ihan kivaa. Ollaan tehty paljon kaikkia "tyttöjen juttuja", enkä kyllä yhtään tiedä mistä se neiti on oikein ottanut vaikutteita kun pitää saada naamiot ja kosteusvoiteet naamaan ;) Oli myös ihana kuulla, että mun tekemä kasvissosekeitto oli parempaa kuin äidin tekemä, jes!



Oon myös innostunut joogasta tässä viimisen viikon aikana. Latasin puhelimeen jooga-appin, jonka ohjauksessa oon joogannut suunnilleen joka päivä. Parasta on heittää joogamatto ulos terassille raittiiseen ilmaan. Suosittelen kaikkia kyllä kokeilemaan, ja vaikka siinä saattaakin ainakin aluksi tulla tyhmä olo (itselläni ainakin tuli), niin jälkeenpäin olo on ihanan liikkuva ja rentoutunut!

Parasta aamupalaa: kaurapuuroa, tuoreita kotimaisia mansikoita ja vihreää mangoteetä, nam!♥

Eilen käytiin Aadan ja Kaisun kanssa kiertelemässä vähän Stadin aleja, eikä me sieltä tietenkään tyhjin käsin kotiin lähdetty. Jonkinlaista ostospostausta mahdollisesti luvassa siis taas pian. Nyt toi sääukkeli vois mun puolesta päättää aikooko se sataa vai paistaa, haluaisin nimittäin hirveästi päästä pihalle vähän rusketusta syventämään. Toisaalta, ei Youtube-videoiden ja Netflixin tuijottelukaan huonolta kuulosta ;)

This entry was posted on lauantai 6. heinäkuuta 2013 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ The first week of July ”

  1. Ihania kuvia! Ja jee rakastan noita ale-löytö postauksia :D

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Hyvä homma, katotaan jos saisin huomenna jo sen tehtyä :)

      Poista
  2. Aivan ihana blogi <3 Tykästyin heti kun näin!:)
    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista