Benefit They're Real


Pinja: Oon nyt muutaman kerran käyttänyt tuota paljon kehuttua ja hypetettyä Benefitin They're Real ripsaria ja tykkään siitä kovasti! Erottelee ripset kauniisti toisistaan ja varsinkin 2-3 kerroksen jälkeen ripset on jo todella näyttävät, tosin näissä kuvissa ripsissä on väriä vain yksi kerros. They're Real pysyy ripsissä varisematta ja sotkeutumatta koko päivän ja pitää ripset taivutettuina, mutta lähti silti helposti ilman suurempaa hankausta pestessä pois. 

Tästä lähdettiin...
... ja tähän tultiin


Ripsiväriharja on aika iso ja sen päässä on vielä pallero, jolla saa halutessaan levitettyä väriä vain muutamaan ripseen kerrallaan pitämällä harjaa pystysuorassa. Oon aikamoinen sotkija ja kauniit pisteet ja tahrat oon välillä onnistunut silmieni ympärille tolla taikomaan, mutta toisaalta sitä mulla käy kyllä ihan kaikkien ripsareiden kanssa. Topsipuikot pelastaa! ;)


Kaiken kaikkiaan oon tähän ripsariin hirmu tyytyväinen mutta en tiedä onko se maailman paras ripsari -tittelin arvoinen, jollaiseksi moni on sitä kuvaillut.  
This entry was posted on lauantai 3. elokuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

10 Responses to “ Benefit They're Real ”

 1. oi vitsi miten kivalta noi ripset näyttää! :) pitää varmaan itsekkin hankkia, mistä ostit ja satutko muistamaan hintaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei valitettavasti Suomesta saa, äiti ja iskä toi tän mulle tuliaisiks italiasta :( Mutta jos Sephoraan jossain törmäät niin niissä myydään! :) Ruotsista taitaa löytyä lähin :)

   Poista
 2. Ei vitsit ois pitäny ostaa toi sieltä jenkeistä! Mietin todella kauan, että ostanko mutta jätin ostamatta kun tällä hetkellä mulla on ripsienpidennykset. Nyt kun oon näistä luopumassa niin vähän harmittaa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, ois todellakin kannattanut! No mutta onneksi täältä ihan Suomenkin kamaralta löytyy hyviä ripsareita haha :D

   Poista
 3. näyttää tosi hyvältä!! hurjan kauniit ja pitkät ripset sulla! :)

  VastaaPoista
 4. Sulla on ihan hirveen pitkät ripset ! Terveisin luulin jo et sul oli tossa ekassaki kuvassa ripsiväriä... :D ihanat on :)

  VastaaPoista