DIY: Body Scrub

Pinja: Maanantaina mun sääret suorastaan huusivat kuorintaa, mutta koska kuorintavoidetta ei tästä huushollista löytynyt päätin fiksuna tyttönä tehdä sellasen itse. Netin ihmeellisestä maailmasta ei ollut vaikea löytää ohjetta ja "reseptejä" erilaisten kuorinta-aineiden tekoon löytyikin vaikka millä mitalla! Itse kokeilin tätä ohjetta ihan pikkuisen soveltaen. Ajattelin nyt jakaa oman versioni ohjeesta niin säästytte ainakin yhdeltä klikkaukselta ;)


Tarvitset:
1 muumimukillinen sokeria
5 rkl kahvinpuruja
n. 1/3 muumimukillinen oliiviöljyä
2 tl vanilja-aromia
Tarpeeksi iso purkki


1. Mittaa sokeri ja kahvinpurut purkkiin, sekoita
2. Mittaa oliiviöljy ja sekoita kahvi-sokeri-seokseen
3. Sekoita joukkoon vanilja-aromi


Niin helppoa, yksinkertaista ja nopeaa se on! Näillä ainemäärillä koostumuksesta tulee todella rakeinen joten naamasta ja herkältä iholta pidän tuon kaukana, mutta juuri esimerkiksi säärille toimii tosi hyvin! Uskon myös että tää tekis ihmeitä mun kuiville kantapäille :) Tän huono puoli on se että kaikkea öljyä ei iholta saa huuhdeltua ja iho jääkin hieman epämiellyttävän tuntuiseksi. Pyyhkeellä kuitenkin saa viimeisetkin öljyn rippeet lähtemään hyvin ja iho tuntuu enää vain ihanan pehmeältä. 


Tykkään hirveästi kokeilla kaikkea DIY-kosmetiikkaa ja tää oli kyllä mun mielestä tosi onnistunut kokeilu! Äitikin tykkäsi ja rakastui varsinkin kahvin ja vaniljan ihanaan tuoksuun :)

This entry was posted on torstai 15. elokuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ DIY: Body Scrub ”

 1. Oi ku vaikuttaa ihanalle!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 2. tuota täytyy kyllä kokeilla! oon niin laiska ostelemaan uusia kalliita kuorintaaineita tyhjenevien purkukoiden tilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Helppo, hyvä, eikä maksa paljon! :)

   Poista
 3. Hyvä idea, vaikuttaa kivalta! :)

  VastaaPoista