Hey mum, can we go thrift shopping

Pinja: Mun viikko lähti kivasti käyntiin viettämällä äiti-tytär-päivää Helsingissä. Meillä on pitkään ollut suunnitelmissa mennä yhdessä kiertelemään kirppareita ja nyt maanantaina ryhdyttiinkin tuumasta toimeen. Käytiin ensin kummitätini kanssa Johdossa lounaalla ja kummitädin lähtiessä takaisin töihin suunnattiin me äidin kanssa Fredalle koluamaan kirppareita. Oon törmännyt tohon Johtoon useissa blogeissa ja aina miettinyt että missä ihmeessä se on ja että haluan siellä ehdottomasti käydä. No nyt pääsin ja mulle selvisi että sehän sijaitsee siis Kampin 5. kerroksessa (tiedoksi kaikille muille kaltaisilleni tietämättömille!).Kierrettiin oikeastaan vain UFF ja Fida, koska pari muuta kirpputoria joissa olisimme halunneet käydä olivatkin kiinni. Löydettiin kuitenkin kumpikin jotain kivaa itsellemme ja oonkin tosi tyytyväinen tohon alempana näkyvään mun löytämään neuleeseen :) Se tulee varmasti olemaan kovassa käytössä syksyn mittaan, on nimittäin ihanan pehmeä ja lämmin ja meillä kun on koulussa aina aivan jäätävän kylmä! Neuleen lapussa luki Aventura ja pienen googlailun jälkeen mulle selvisi että kyseessä on jenkkiläinen ympäristöystävällinen merkki, jonka tuotteiden normaalihinnat on siellä 50-100 dollarin kieppeillä. Itse maksoin tosta neuleesta 15€, joten olen todellakin tyytyväinen!


Pyörähdettiin nopeasti Aleksanterinkadun H&M:llä ja siellä oli joku tilanne päällä vastapäätä olevassa talossa. Paikalla oli poliisi ja varmaan viisi paloautoa. Koitin illalla vähän netistä katella että mitäköhän oli sattunut, mutta en kyllä vieläkään yhtään tiedä. 

Käytiin myös ostamassa ekan jakson kirjat ja kai se on oikeasti uskottava että viikon päästä pitäisi taas palata koulun penkille. Toisaalta ei yhtään huvittaisi, tää kesä kun on mennyt niiin nopeesti, mutta toisaalta oon aika innoissani menossa takaisin. Saa taas vähän säännöllisyyttä ja rytmiä tähän elämään ja ainakin tuntee että on päivän aikana tehnytkin jotain :D

This entry was posted on keskiviikko 7. elokuuta 2013 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Hey mum, can we go thrift shopping ”

  1. Johdossa on ihan parhaat salaatit ;) Ihania kuvia!

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista