MultitaskingPilvi: Ulkoiluta koira, tee tiskit, tee läksyt, kirjoita yhteiskuntaopin essee, varaa hammaslääkäri, ilmoittaudu autokouluun, harjoittele pianoa, käy salilla, laita ruokaa... Ja lista jatkuu loputtomiin.  Tuntuu, että koko ajan pitäisi olla tekemässä jotain, ja silti pitäisi ehtiä rentoutua ja etsiä aikaa myös kivoille jutuille. En varmasti ole ainoa, joka toivoo vuorokauden sisältävän pari ylimääräistä tuntia. Itse omistaisin ne tosin luultavasti nukkumiselle!

Vaikka en vielä ole saanut niitä ylimääräisiä tunteja, stressin keskeltä löytyy arjen pieniä iloja. Mikään ei esimerkiksi tunnu paremmalta, kuin tulla kotiin pitkän päivän päätteeksi ja tarttua hyvään kirjaan. Myös aamuihin tulee hitunen piristystä, jos kerrankin kokkaa kunnon aamiaisen ja nauttii sen kera Hesarin ja kupillisen kahvia. Oon myös lähiaikoina vihdoin löytänyt sen, mitä kaikissa naistenlehdissä aina hehkutetaan, nimittäin urheilun piristävän vaikutuksen. Aikaisemmin olen laahustanut combat-tunnilta rättiväsyneenä suoraan suihkun kautta sänkyyn, mutta nykyään nimenomaan tunti potkimista ja nyrkkeilyä takaa mulle päivän energiaruiskeen! Ihmeitä siis tapahtuu, kun tällainen sohvaperunakin valitsee välillä salitreenin hyvän kirjan edellä. Huom, välillä ;) Myös listojen tekeminen rauhoittaa stressaantunutta mieltä, nimittäin suoritettujen tehtävien yliviivaaminen listalta tuottaa kummaa mielihyvää. 

Tän postauksen sanoma siis oli pienoisen stressivalittelun lisäksi jakaa vähän vertaistukea, uskon että sieltä ruudun takaa löytyy muutama muu raskaan työn raataja ;) Tää stressaaja jatkaa iltaa rauhallisesti kiinnostavan dokumentin parissa. Päiväni muuten alkoi klassisella musiikilla ja päättyy dokumentin katseluun, olenkohan kasvamassa aikuiseksi?


This entry was posted on torstai 29. elokuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

2 Responses to “ Multitasking ”

  1. hihii ostin just eilen täysin saman kirjan mitä sulla on tossa! en oo tosin vielä alottanu lukemaan ;)

    VastaaPoista