My New Crush

Pinja: Ostin jokin aika sitten HairStoresta täysin heräteostoksena hiusnaamion, joka kuitenkin on nyt parin käyttökerran jälkeen osoittautunut niin hyväksi että siitä on pakko täälläkin vinkata! Kyseessä on siis Grazette Crush 6 Pineapple Wonder Mask. Mun ei todellakaan ollut tarkoitus ostaa tolla reissulla yhtään mitään, mutta kun näin hyllyllä tuon ihanan vaaleanpunaisen purkin, en vain mitenkään voinut jättää sitä sinne. Ostopäätöstä helpotti melkoisesti myös remonttialen takia purkkiin lätkäisty -50%-lappu ;) Vaikka eihän tuo normaalihintaisenakaan olisi ollut kuin noin 13€, mutta kenellepä ei alennukset kelpaisi. En ollut koskaan aikaisemmin tästä Grazzette-merkistä kuullut, mutta selvitin että kyseessä on Ruotsisa kotoisin oleva hiustenhoitomerkki, jota saa nimenomaan vain kampaamoista. 


Tää naamio lupaa vahvistaa hiuksia ja lisätä niiden kiiltoa sekä volyymiä ja sisältää myös lämpö- ja värisuojan. Ohjeessa käsketään antaa vaikuttaa minuutin ajan, mutta itse olen molemmilla kerroilla antanut vaikuttaa sen ajan kun olen istunut saunassa eli 5-10 min. En siis osaa sanoa minkälaisia tuloksia saavuttaisi tuolla minuutilla. 


En oo ikinä ennen ollut näin tyytyväinen mihinkään heräteostokseeni. Mun hiukset on ton käytön jälkeen pehmeämmät kuin koskaan, myös latvoista! Kiiltokin on ehdottomasti lisääntynyt. Veikkaanpa että noilla viidellä vitamiinilla (E,C, B3, B5, B6), joita tää ihanuus sisältää, on jotain tekemistä asian kanssa :) 


En voi siis kuin suositella lämpimästi kaikille, joiden hiukset kaipaa vähän ekstrahemmottelua! 

This entry was posted on sunnuntai 25. elokuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

6 Responses to “ My New Crush ”

 1. Uuuu täytyykin kokeilla :D

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
 2. Voi aivan ihana blogin sattumalta löysin!

  Toi olis varmasti hyvä talveks, ku ite muutenki kulutan mun hiuksia suoristamalla niin paljon...:-D

  Pictureme Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos!:D Uskon kyllä että tosta olis paljon apua just suoristamisest kärsineiden hiusten kanssa :))

   Poista
 3. mulla on toi sama litran pumppupullona! sun heräteostoksesta on tullu mun vakkari jo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en yhtään ihmettele, se on niin parasta!!:D Sit ku toi mun loppuu ni tuun teille ;)

   Poista