My Room From Day 'Till Night


Pilvi: Meidän perheessä on yleinen vitsi se, että en millään malta pysyä samassa huoneessa kauaa. Olen asustanut melkeinpä talomme jokaisessa huoneessa ja muuttanut kulloisenkin huoneeni sisustusta jatkuvasti. Nyt taidan kuitenkin vihdoin olla löytänyt "kotini kodin sisältä", sillä tämän hetkinen huoneeni on pelkkää rakkautta <3 Tykkään siitä kaikin puolin (välillä saatan tosin kirota vinoa kattoa...) ja olen vihdoin sitä mieltä, että sistuskin alkaa olla valmis.

Kesäloman viimeiset päivät käytin aika lailla sisustuksen viimeistelyyn. Kävimme vihdoin lamppuostoskilla ja nyt kattoani koristaa upea valaisin ja aamuherätyksiä siivittää yöpöydällä kököttävä Wake Up -light herätyskello. Lamppujen lisäksi oikeat paikkansa löysivät vihdoin myös kaikki tauluni ja nyt huone tuntuu kerta kaikkiaan omalta! Totta kai sitä aina pieniä sisustusjuttuja keksii, mutta kuitenkin uskon, että nyt viihdyn paljon entistä paremmin omassa huoneessani muutenkin kuin nukkumassa :) Rakastan tätä venetsialaismaskia, täydellinen sisustuselementti!

This entry was posted on tiistai 13. elokuuta 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 . You can leave a response .

4 Responses to “ My Room From Day 'Till Night ”

  1. Voi luoja miten ihana huone! Ihan mahtava!

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
  2. Ihania pieniä sisustustavaroita. Norsu ja venetsialainen maski ovat mielestäni ihanat!

    VastaaPoista